HOE KIEST U UW DROOMCHALET
UW CHALET KOPEN

‘Ik wil een chalet kopen’, dat is de opmerking waar het vaak mee begint. Maar waar begint u de zoektocht naar uw droomchalet? Hoe weet u dat u de juiste prijs betaalt? En met welke aspecten kunt u rekening houden? Moet het chalet op een chassis staan? Welke buitenbekleding van het chalet past bij uw wensen; duurzaam en onderhoudsvrij of juist met een natuurlijke uitstraling? Wij helpen u graag op weg in het najagen van uw droom.

Chalets vergelijken
Als u een chalet zoekt komt u al gauw terecht bij een chaletbouwer bij u in de buurt. Nederland is trendsetter in de chaletbouw in vergelijking met andere Europese landen. Vooral in Gelderland, op de Veluwe, is de keuze reuze. Maar hoe kunt u het aanbod van chaletbouwers onderling goed vergelijken? De een biedt een chalet of mobilhome aan met twee slaapkamers, de ander met drie. De volgende heeft standaard centrale verwarming, terwijl zijn concurrent elektrische verwarming aanbiedt.

Om u op weg te helpen hebben wij een checklist voor u samengesteld. Deze vindt u hier.

Maatwerk chalet
Voor een maatwerk chalet betaalt u vaak meer dan voor een standaard chalet. Er moeten tenslotte speciale bouwtekeningen voor worden gemaakt. Informeer vooraf naar deze meerkosten bij de chaletbouwer zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Maar koopt u een chalet op maat, dan bent u in ieder geval verzekerd van uw eigen unieke accommodatie.

Kunnen wij u helpen bij het uitzoeken van het chalet dat bij uw wensen past? U bent (op afspraak) van harte welkom om langs te komen in Apeldoorn voor een kop koffie. We hebben in onze hal altijd verschillende modellen in opbouw staan om u een goed beeld te geven van de mogelijkheden. Contact opnemen kan via e-mail (info@hertogrecreatiebouw.nl) of via telefoon (+31 (0)6 46700869).

OFFERTE AANVRAGEN
Wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Wij staan altijd voor u klaar voor het maken van een ontwerp, een prijsopgave of om misschien gewoon eens samen te brainstormen over uw droomaccommodatie.