GLAMOROUS CAMPING
GLAMPING ACCOMMODATIE KOPEN

Dat u overal in Europa glamping accommodaties kon huren is u vast niet ontgaan. Dat is niet gek, want glamping is mateloos populair. Maar wist u dat u ook uw eigen glamping accommodatie kunt kopen?

Bij Hertog Recreatiebouw verkopen wij bijvoorbeeld onze safaritenten, lodgetenten, safari lodges, glamp airs en andere glamping objecten niet alleen aan campings, maar ook aan particulieren. Of koopt u liever een unieke glamping accommodatie, speciaal voor u op maat gebouwd? Geen probleem, alles is mogelijk en wij denken graag met u mee!

Meer weten? Kom gerust (op afspraak) eens bij ons langs in Apeldoorn voor een kop koffie. Wij laten uw graag de mogelijkheden zien voor uw eigen safaritent of andere glamping accommodatie. Contact opnemen kan via e-mail (info@hertogrecreatiebouw.nl) of via telefoon (+31 (0)6 46700869).

OFFERTE AANVRAGEN
Wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Wij staan altijd voor u klaar voor het maken van een ontwerp, een prijsopgave of om misschien gewoon eens samen te brainstormen over uw droomaccommodatie.