ZORGEN ZONDER ZORGEN
MOBIELE MANTELZORGWONING

Bent u op zoek naar een mantelzorgwoning zonder vast te zitten aan een betonnen fundering of een vast huis(je)? Dan introduceren wij bij u de mobiele mantelzorgwoning. Dat betekent alle eigenschappen van een 'normale' mantelzorgwoning, geplaatst op een stalen chassis waardoor deze verplaatsbaar of verrijdbaar is.

Onze mantelzorgwoningen zijn, inclusief chassis, zeer scherp geprijsd. Ook bij de mobiele mantelzorgwoningen is maatwerk mogelijk. Indien gewenst kunnen wij het gehele traject van a tot z voor u regelen. Zo kunt u zorgen zonder zorgen.

Meer weten over onze goedkope mantelzorgwoningen? Kom gerust (op afspraak) eens bij ons langs in Apeldoorn voor een kop koffie. We hebben in onze hal altijd verschillende modellen in opbouw staan om u een goed beeld te geven van de mogelijkheden. Contact opnemen kan via e-mail (info@hertogrecreatiebouw.nl) of via telefoon (+31 (0)6 46700869).

OFFERTE AANVRAGEN
Wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Wij staan altijd voor u klaar voor het maken van een ontwerp, een prijsopgave of om misschien gewoon eens samen te brainstormen over uw droomaccommodatie.